Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Wang

Telefoonnummer : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +8615515663119

Free call

Stofzuigeronderhoud: wat zouden wij aandacht aan moeten betalen?

July 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Stofzuigeronderhoud: wat zouden wij aandacht aan moeten betalen?

Stofzuigeronderhoud: wat zouden wij aandacht aan moeten betalen?
De stofzuigers behoren tot de huishoudapparaten die het meest gebruikt zijn en heel wat vergeten ons om dit belangrijke apparaat in goede staat te houden. Het is belangrijk om uw stofzuiger regelmatig schoon te maken en de belangrijke stukken te controleren. Wij zullen stap voor stap verklaren hoe te om dit te doen:

 

Het schoonmaken van de de stofzuigerzak of bak
Wanneer de de stofzuigerzak of bak volledig zijn, moet het worden leeggemaakt of worden vervangen. Het is zeer belangrijk om dit op tijd te doen. De stofzuigers met een volledige zak of een bak hebben minder het schoonmaken macht. Voorts zal de motor meer elektriciteit verbruiken en er is een mogelijkheid om te oververhitten. U kunt dit eenvoudig verhinderen door geschikte (één keer per maand) de bak of de zak te veranderen of te vervangen.

 

Filters voor stofzuigers
Naast de de stofcontainer of stofzak, wordt de filter van de stofzuiger zeer vaak vergeten. Het is belangrijk om de filters van filterremotor schoon te maken: een motorfilter wordt gebruikt om de motor tegen stof te beschermen. De filter heeft een ruwe textuur en zijn functie is grote stofdeeltjes weg te houden.

 

Verschillende types van filters
Voor het onderhoud van uw stofzuiger kunt u één of verscheidene filters gebruiken. Wij onderscheiden de volgende filters:

Motorfilters: een motorfilter wordt gebruikt om de motor tegen stof te beschermen. De filter heeft een ruwe textuur en zijn functie is grote stofdeeltjes weg te houden.
Micro- filters: een micro- filter maakt de lucht schoon die uit door de stofzuiger wordt geblazen. Wegens dit, zullen de stofdeeltjes niet geblazen worden terug in het huis.
Koolstoffilters: een koolstoffilter wordt vaak geadviseerd voor rokers of mensen met huisdieren. Deze filter niet alleen filtreert stofdeeltjes, maar ook neutraliseert onplezierige geuren. Om het even welke huidige geurmolecules die erachter door onze geliefde huisdieren worden verlaten worden, gebonden aan de koolstof, zodat de schonere lucht uit zal worden geblazen.
HEPA-filters: de afkortingshepa tribunes voor Hoog rendement Corpusculaire Lucht. Deze techniek verzekert een filtratie van 99,9% van alle stofdeeltjes groter dan 1 micron (één duizendste van een millimeter). Met deze filter, is uw huis vrij van stuifmeel, dier dander en stofmijt het dalen. Dit maakt de HEPA-filter zeer voor mensen met een stofallergie of een voorwaarde op de luchtroutes geschikt.

 

Uiteinde: geurstokken of geurparels
Om een mooie geur uit te spreiden terwijl het vacuüm schoonmaken, u eenvoudig de de container of zak van het stofzuigerstof met geurstokken of geurparels vult. Deze parels zullen actief tijdens het leven van uw stofzuigerzak blijven en zullen een verse geur uitspreiden.

 

U kunt deze producten op onze website vinden

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@VacFilterBag.com
+8615515663119
+86-(155)-1566-3119