Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Wang

Telefoonnummer : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +8615515663119

Free call

Voordelen en nadelen van in zakken gedane stofzuigers

September 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Voordelen en nadelen van in zakken gedane stofzuigers

VOORDELEN
Hygiëne: Dit is één van de primaire voordelen van een in zakken gedane stofzuiger. Het stof en het vuil blijven binnen de stofzak op het tijdstip van het wegdoen van het, die ervoor zorgt dat niets van het ontsnapt of uit in de huishoudenatmosfeer lekt. De technologische voorsprong hebben ook de kwaliteit van het verzegelen in de stofzakken verbeterd, die verder lekken elimineert.

 

Bescherming tegen Stofallergieën: De dure luchtfilters in het vacuüm vangen de minieme allergenen in het huis en als dezelfde vlucht op het tijdstip van het leegmaken van de stofzak, dan het verslaat volledig het doel. Een in zakken gedane stofzuiger met een verzegelde stofzak behandelt dat. Als u voor stofallergieën of astma vatbaar bent, of als u jonge geitjes en bejaarde mensen thuis hebt, dan houdt een in zakken gedaan vacuüm steek. In het geval van bagless vacua, is er een inherent risico van stof en vuil die op het tijdstip van het leegmaken van de stofkop ontsnappen.

 

Onderhoud: Dit is een ander aspect waar in zakken gedane vacuatroef over bagless degenen. Aangezien het stof en het vuil in een verzegelde stofzak accumuleren, hebt u leeg niet nodig het of maakt regelmatig het schoon. Zodra de stofzak volledig is (gewoonlijk is er een teken op de zak om op zijn maximumcapaciteit te wijzen) u verwerpt het eenvoudig. Bovendien wordt de filter in een in zakken gedaan vacuüm gebouwd in de stofzak. Zo, is er geen behoefte om de filter schoon te maken. Plus, hebt u een kant-en-klare indicator om u mee te delen wanneer het tijd is om het te veranderen.

 

Zuigingsmacht: Een bepaalde hoeveelheid zuigingsmacht wordt vereist voor diep het schoonmaken van tapijten en dekens. Aangezien de in zakken gedane vacua met het ingebouwde filtratiesysteem worden verzegeld, verstrekt het betere zuigingsmacht en presteert beter in diep het schoonmaken.

 

 

NADELEN
Kosten van Nieuwe Zakken: U zult of een bos van stofzakken moeten vooraf kopen of nieuwe kopen elke maand of zo. Een goede kwaliteitsstofzak die verbindingen op het tijdstip van verwijderingskosten minstens $4-5. Zo, zult u in extra uitgaven van ongeveer $50 per jaar moeten incalculeren.

 

Een gevaar om Te belemmeren: Met in zakken gedane stofzuigers, moet u waakzaam zijn zodra de stofzak dicht bij volledig het opvullen krijgt. Als u het vacuüm gebruikt wanneer de stofzak bijna volledig is, is er een gevaar dat het stof, het vuil en ander puin in de filter zullen worden gezogen en slechter, de motor. U zou de filter kunnen kunnen schoonmaken thuis, maar u zult professionele hulp nodig hebben om de motor schoon te maken. Er is ook een kans die de motor zou kunnen opsplitsen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@VacFilterBag.com
+8615515663119
+86-(155)-1566-3119