Contacteer ons

Contact Persoon : Wang

Telefoonnummer : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Waarom is het waard om zakken voor éénmalig gebruik te kiezen?

May 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het waard om zakken voor éénmalig gebruik te kiezen?

Document zak:

Document de zakken worden gewoonlijk gemaakt van twee lagen van speciaal papier, waardankzij aan onze producten duurzamer zijn dan andere document zakken beschikbaar op de markt. Zij staan toe om het optimale zuigingsvermogen van de stofzuiger te handhaven en effectief alle onzuiverheden binnen te behouden. Zij zijn uitgerust met handvatten die het gemakkelijker maken om hen in de stofzuiger te plaatsen, en dan terugtrekken gemakshalve de reeds gevulde zak. Zij zijn uiterst populair onder mensen die om het milieu geven omdat zij biologisch afbreekbare 100% zijn.

 

Synthetische zakken:

Wij gebruikten vele lagen van microfiber in synthetische zakken, waardankzij tegen zij uiterst duurzaam, bestand zijn tot tearing en vochtigheid. Om hun hoogte te bewaren - de kwaliteit, de randen van de zakken is gelast op een geschikte manier, die het barsten in het geval van het te vol doen verhindert. Niet-geweven Microfiber heeft ook een zeer belangrijk bezit, dat aan de afmetingen van de stofzuigercontainer moet aanpassen. Dit betekent dat de synthetische zakken, dezelfde grootte zoals document degenen, een grotere capaciteit hebben en meer onzuiverheden bevatten. Het effectief gebruikte materiaal houdt de kleinste deeltjes stof en allergenen tegen, dat efficiënte verwijdering van onzuiverheden veroorzakend allergische reacties toestaan.

 

Waarom is het waard om zakken voor éénmalig gebruik te kiezen?
Met zakken voor éénmalig gebruik, kan schoonmaken snel en geschikt zijn, enkel trekkracht de zak uit de stofzuiger en werpt weg het. Wat meer, wanneer het schoonmaken van linnen is de opnieuw te gebruiken zakken, enkele onzuiverheden in hen buitenkant – zo synthetisch gebruiken of document zakken krijgen is hygiënischer en gezonder, vooral voor allergielijders.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het waard om zakken voor éénmalig gebruik te kiezen?  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119