Contacteer ons

Contact Persoon : Wang

Telefoonnummer : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Types van stofzuigerstofzakken

June 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Types van stofzuigerstofzakken

Wanneer een stofzuiger op het werk is, gaat een stroom van lucht door de reinigingsmachine over die, die door de opnamehaven binnengaan en door de uitlaathaven weggaan. Deze die stroom van lucht draagt met het het vuil en de stofdeeltjes binnen door het vacuüm wordt gezogen. Alvorens het vuil luchtuitgangen door de uitlaathaven vulde, gaat het door het stofzak of filtersysteem. De stofzuigerzakken worden gemaakt van poreus geweven materiaal, gewoonlijk doek, document of synthetisch materiaal. Zij doen dienst als luchtfilter. De uiterst kleine gaten in de zak zijn groot genoeg om te laten de luchtpas door maar te klein voor de meeste stofdeeltjes door gaan. Daarom wanneer de luchtstromen in de zak, al lucht zich door het filtermateriaal beweegt, maar het vuil en het stof verzamelen in de zak.

 

Doekzakken
Dit is de grote papa van alle zakken. Het is een eenvoudige manier om stofdeeltjes te verzamelen die goed met machines werkt wat een goed beetje van gegrom heeft. Zij zijn opnieuw te gebruiken maar inherent beladen (kostenbesparingen) met kwesties van leeg hebben van de inhoud en periodiek het wassen van de zak. (een nappy van de babydoek scenario) Deze zakken zijn volkomen geschikt om oudere stofzuigermodellen te passen en zijn vriendschappelijke eco.

 

Document Zakken
Document de zakken hebben lange tijd bestaan. De primaire reden voor deze innovatie was een beschikbare zakoptie te hebben. Het is geschikt en hygiënisch. De meeste huidige stofzuigermodellen nemen de document zakversie. Zij zijn rendabel en wijd - beschikbaar.

 

Microfibre (Synthetische) Zakken
Microfibrezakken in spel hoge het schoonmaken prestaties aan stofzuigers worden gebracht die. De hardheid van het materiaal met fijne deniergrootte liet het langere leven van +50%, +50% meer toe betere zuiging en + 50% meer capaciteit in vergelijking met de document versie. Zij zijn duurder dan document zakken om de bovengenoemde redenen. De meeste stofzuigermodellen kunnen zowel document als microfibre versie van de zakken nemen.

 

Van de koolstofhuisdier en anti-Allergie Zakken
De recentste innovatie met microfibrezakken is zij wordt doordrongen met koolstofdeeltjes, wat de beste bescherming voor huizen met huisdieren en mensen met allergieën biedt. Sommige nieuwe versies van huisdier-specifieke stofzuigers in combinatie met HEPA-filters, verstrekken de hoogste mate van geurcontrole en anti-allergeenbescherming aan consumenten. Enkele hoogte die Europese stofzuigers uitvoeren voorziet bijna 99,95% stofinzameling van innovatieve stof het verzegelen zaktechnologie.


Conclusie
Als om het even wat in het leven, trekt de nieuwe technologie met innovatief ontwerp een premie aan. Het allen hangt van individuele omstandigheden van het huishouden af. Wij hebben een brede waaier van zakken op aanbieding. Bezoek gelieve onze website en ons te contacteren. Wij zullen u met beste zakoplossing voor uw het schoonmaken behoeften adviseren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119