Contacteer ons

Contact Persoon : Wang

Telefoonnummer : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Lydsto zelf-Verzamelt het Vacuüm die van de Stofrobot - een Nieuwe Era van Intelligent Robotvacuüm openen

April 13, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Lydsto zelf-Verzamelt het Vacuüm die van de Stofrobot - een Nieuwe Era van Intelligent Robotvacuüm openen

SHENZHEN, China--()

Lydsto R1 is een veger van de stofinzameling van Lydsto, een slim robot vacuümmerk dat „kan zorgen voor“ zelf met zijn krachtige mogelijkheden van de stofinzameling. Het activeert automatisch stofinzameling na elke het zuigen zitting om de het stofdoos van het vacuüm leeg te halen, die een reusachtige hulp is. Het vervoerden ook het afval van de stofdoos aan zijn grote 3L-stofzak, die slechts moet weg één keer per maand worden opgenomen en worden geworpen, zodat moeten de mensen niet de stofdoos manueel schoonmaken.

Naast stofinzameling, kenmerkt Lydsto R1 2700pa-ook zuigingsmacht, vier niveaus van intensiteitscontrole, 150 minuten erkenning met lange levensuur, tapijt, intelligente weg planning, hindernisvermijden en bevrijding, het intermitterende schoonmaken en APP aanpassing.

De intelligente die stofinzameling met het intelligente schoonmaken wordt gecombineerd maakt de intelligente robot van de stofinzameling Lydsto R1 zuigen synoniem met de nieuwe era van slimme toestellen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119